Gadgeteer Awards

Opera Mini are 100 de milioane de utilizatori

| 7.4.2011
Back to Yahoo!

opera mini 120x120 Opera Mini are 100 de milioane de utilizatoriOpera Mini, browser pentru telefoane mobile, are oficial 100 de milioane de utilizatori.
Cifrele au fost anunțate astăzi oficial de compania norvegiană, care a calculat de asemenea că prin intermediul acestui browser se generază 2 miliarde de vizualizări pe paginile web la nivel mondial. Adică 20 de pagini pe utilizator în medie.

Acum două luni, Opera anunța că sunt 100 de milioane de utilizatori pentru ambele versiuni ale browserelor mobile, Mini și Opera Mobile. Opera Mini a fost descărcat de 11 milioane de ori în luna martie. Au fost de două ori mai multe download-uri decât în februarie 2010. Opera crește odată cu numărul de terminale smartphone și feature phone vândute, pentru că oferă experiențe mai bune online comparat cu browserele standard din multe modele de telefoane mobile.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive