Gadgeteer Awards

HTC Desire S review

| 7.4.2011
Back to Yahoo!

htc desire s 120x120 HTC Desire S reviewDacă ar fi să aleg două produse care au reprezentat cel mai bine piaţa terminalelor mobile din 2010, acestea ar fi HTC Desire şi Samsung Galaxy S, spune Dorian Prodan pe itfiles.ro.

Sigur, au existat şi alte terminale bune lansate în 2010, însă pentru prima dată am văzut două terminale care au reuşit să fure atenţia de la sacrosanctele produse Apple suficient de mult pentru a fi discutate şi cumpărate. HTC Desire a fost terminalul cu care am inaugurat acest site anul trecut şi, la exact un an de la lansarea lui oficială, a venit timpul unei actualizări: HTC Desire S.

Copilul-minune născut din fuziunea modelelor Desire şi Desire HD, noul produs HTC nu este doar o banală reîmprospătare a succesului de anul trecut ci un terminal care a preluat tot ce a fost mai bun de la cele două, a eliminat aspectele negative şi le-a împachetat într-un terminal nou şi, după cum vom vedea, excelent.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive