Gadgeteer Awards

Nokia Drop, pentru transfer PC – telefon

| 6.4.2011
Back to Yahoo!

NokiaDropIcon 120x120 Nokia Drop, pentru transfer PC   telefonNokia Drop este (încă) o soluție pentru transferul fișierelor de pe PC pe telefonul mobil, realizată de Nokia Beta Labs.

Noutatea ar fi că nu ai nevoie de Bluetooth sau cablu de date, iar transferul este prin WiFi sau prin conexiunea de date 3G. Echipa Beta Labs zice că nu se consumă din traficul inclus în abonament folosind această aplicație. Ideea ar fi că ai acces mai ușor la fișiere de pe desktop pe telefon.

Nokia Drop este o aplicație realizată utilizând QT. Nu se consumă nici energie din bateria telefonului, promit oficialii companiei finlandeze. Nokia a dezvoltat pentru aplicație plug-in-uri de Firefox și Chrome. Ai nevoie și de aplicația pe telefon, din Ovi Store, dar și de plugin instalat în browser.

Apoi poți trimite pe telefon imagini sau link-uri. Este disponibilă pentru terminalele Nokia N8, Nokia C6-01, Nokia C7-00, Nokia E7-00, Nokia X6-00, Nokia 5228, Nokia 5230, Nokia 5235, Nokia 5530, Nokia C6-00, Nokia N97 sau Nokia N97 mini.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive