Gadgeteer Awards

Webroot pentru Android

| 5.4.2011
Back to Yahoo!

Webroot Mobile Security For Android 120x120 Webroot pentru AndroidProprietarii de terminale mobile Android au de-acum la dispoziție o nouă unealtă contra hackerilor: Webroot.

Specialiștii în securitate IT au găsit specimene de malware pentru Android, iar aplicațiile fură date personale și pot chiar să trimită mesaje SMS la numere cu suprataxă, în anumite țări. Așa că furnizorii de soluții au lansat versiuni ale aplicațiilor optimizate pentru telefoanele inteligente. Webroot, cunoscut pentru prdusele antivirus, anti-spyware și securitate informatică, a lansat astăzi versiunea specială Android.

Android este tot mai atacat de pirații IT pentru că este cel mai popular sistem de operare pentru terminale smartphone. Webroot funcționează și pe tablete Android. Scanează aplicații, localizează echipamentul furat, șterge datele de la distanță, poate bloca un device astfel încât să fie utilizat doar de proprietar.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive