Gadgeteer Awards

Samsung Nexus S: ce înseamnă un developer phone

| 1.4.2011
Back to Yahoo!

Google Nexus S hardware 13 thumb 120x120 Samsung Nexus S: ce înseamnă un developer phoneNoul smartphone din seria Nexus defineşte viitorul în termeni de software, echipare hardware şi funcţionalitate, scrie Ionuț Bălan.

Se potriveşte oare oricărui utilizator de Android? Nexus S (sau GT-9023 dupa numele de cod) a deschis ca să spun aşa sezonul de teste pentru smartphone-uri Android de „următoarea generaţie” de anul acesta. Chiar dacă imediat după el mi-au mai venit câteva modele (Desire Z, xperia arc şi acum Desire S), trebuie să păstrez ordinea. Aşa că încep cu Nexus S.

Noul „developer phone” de la Google reprezentat de Nexus S este în primul rând un device care se adresează dezvoltatorilor şi entuziaştilor care doresc să poată modifica fără restricţie şi cel mai mic aspect legat de sistemul de operare Android şi de software-ul terţ. În plus, toţi posesorii de aparate din seria Nexus vor fi siguri că aparatul lor va primi update la o versiune nouă de Android rapid şi fără restricţii din partea producătorului (compania care face aparatele este Samsung).

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive