Gadgeteer Awards

Nokia N8 unboxing

| 28.3.2011
Back to Yahoo!

Nokia N8 90x90 Nokia N8 unboxingAm primit ieri un Nokia N8 ca să filmez şi fotografiez cu el în tabăra de programare Nokia din acest weekend, scrie Radu Dumitru pe www.mobbi.ro.

Am apreciat construcţia solidă. Pare bine închegat, e un material solid şi are tot felul de “uşiţe” de protecţie pentru conectori şi sloturile de card. O chestie care contribuie la impresia de “bine făcut” este faptul că telefonul nu se poate demonta, bateria fiind încapsulată şi se scoate doar la service. Cardul SIM şi cardul de memorie se introduc prin fante laterale în telefon şi asta e tot.

Aspectul fizic mi se pare şi bun şi rău. Pe de o parte se vede că a fost lucrat şi proiectat cu migală. Are o micuţă bandă cromată în jurul butoanelor, cel de volum are două mici umflături ca să-l simţi la deget, iar slider-ul lateral care blochează şi deblochează telefonul (o idee excelentă, tot aştept să o copieze şi alţii) are striaţii pe el ca să-l mişti uşor cu degetul.

Continuarea pe www.mobbi.ro

2 comentarii

  1. Comentariu scris de marius ionescu
    Publicat la data de 2.10.2011, ora 21:50

    un telefon compact, cu o camera foarte buna,bateria tine f mult spre deosebire de alte smart-phonuri

  2. Comentariu scris de marius ionescu
    Publicat la data de 3.10.2011, ora 13:24

    un telefon exceprional, bateria tine f mult , pretul este accesibil, se potriveste perfect pt cerintele mele pt un telefon

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive