Gadgeteer Awards

RIM prezintă îmbunătățirile din Blackberry OS 6.1

| 21.3.2011
Back to Yahoo!

BlackBerry OS 6 580x313 120x120 RIM prezintă îmbunătățirile din Blackberry OS 6.1Canadienii de la Research in Motion au prezentat primele îmbunătățiri din sistemul de operare Blackberry OS 6.1.
Sanyu Kiruluta, director de dezvoltare RIM pentru regiunea EMEA, a prezentat câteva din detaliile legate de update-ul la sistemul de operare, care va fi disponibil “în curând” pentru cele mai noi terminale Blackberry. Deocamdată Blackberry OS 5.0 este majoritar au confirmat oficialii companiei, conform Mobile Business. Cam 75% din download-urile pe App World sunt pe terminale OS 5.0.

Noua versiune permite realizarea de aplicații care să folosească senzorii de mișcare și busola digitală inclusă. Platforma suportă acum OpenGL Es 2.0 pentru jocuri, aplicații mai performante pentru citirea de coduri de bater și alte îmbunătățiri.

Totuși, RIM nu a precizat când va fi acest update disponibil.

Blackberry App World a ajuns la 2 milioane de dowload-uri pe zi, 35 de milioane de membri înregistrați, 300.000 de developeri care lucrează la aplicații.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive