Gadgeteer Awards

Nokia va avea o platformă WP7 specială

| 21.3.2011
Back to Yahoo!

700 conceptnokiawindowsphones2 120x120 Nokia va avea o platformă WP7 specialăNokia va utiliza o platformă Windows Phone 7 exclusivă, cu funcții pe care nu le au ceilalți parteneri Microsoft.
Parteneriatul Nokia-Microsoft și care a fost estimat ca valoare la peste 1 miliard de dolari presupune și accesul la o platformă Windows Phone 7 exclusivă, customizată pentru terminalele inteligente Nokia, conform publicației SmartHouse.

Tehnologia nu va fi însă inclusă în primele terminale, care se lansează anul acesta, ci abia din 2012. Primele smartphone cu WP7 exclusiv vor fi prezentate anul viitor, la Mobile World Congress, spun sursele citate. Evident, schema nu-i va mulțumi pe primii parteneri Microsoft, printre care Samsung, LG, HTC sau Dell și Asus.

Sursele mai spun că Nokia va lansa anul acesta și un device Symbian 3, chiar dacă este clar că platforma nu mai are suportul finlandezilor.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive