Gadgeteer Awards

Nokia pregătește încă o platformă Maemo/Meego

| 17.3.2011
Back to Yahoo!

thumb 120x120 Nokia pregătește încă o platformă Maemo/MeegoZvonuri neconfirmate oficial, dar prezentate pe majoritatea blogurilor tech vorbesc despre lansarea unei noi paltforme Nokia, Harmattan.

Aplicația software ar fi un Meego adaptat special sau un Maemo resuscitat după ce se renunțase oficial la el, zice Engadget. Pe de altă parte, Techcrunch a  scris despre Harmattan din 2010, însă sistemul de operare nu s-a confirmat, iar capturile de ecran au rămas doar intenții. Pe de altă parte, există chiar un zvon din 2009, care spune că acest sistem de operare se va lansa în T1 2011. Așa că informația s-ar putea dovedi reală.

Acest Maemo/Meego ar fi pentru tablete Nokia, nu pentru terminale smartphone, zic aceleași surse. Există și un alt zvon care spune că Nokia N9 se va lansa cu Meego, dar în imagini apare un E7 mai stilizat. Conferința de lansare urmează să fie abia în luna mai.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive