Gadgeteer Awards

HTC Gratia – prezentare

| 17.3.2011
Back to Yahoo!

htc gratia 120x120 HTC Gratia   prezentareHTC Gratia este un telefon fără probleme de realizare, desenat simplu şi serios de către compania taiwaneză, spune Emil Dragotă pe blogul său.
Am ajuns abia la al treilea model HTC pe care am ocazia să-l butonez spre a vă vorbi despre el. Au fost pe rând: HTC 7 Mozart şi HTC Wildfire. Ţin să precizez şi recunosc că aşteptările mele nu erau foarte ridicate având pachetul tehnic despre care puteţi citi detalii în preview împreună cu o micuţă galerie foto. Acum să vedem ce mi-a schimbat părerea.
Spatele este uşor cauciucat dând o senzaţie plăcută atunci când îl ţineţi în mână.

Ecranul este de 3.2 inch cu rezoluţie de 320×480 pixeli şi 16.7 milioane culori 256.000 de culori. Se vede foarte bine la interior, dar sunt oarece probleme ca la majoritatea telefoanelor în lumina directă a soarelui. La baza displayului se află patru butoane touch şi un trackball – utilizat atunci când faci fotografii sau filmezi.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive