Gadgeteer Awards

Aplicație românească pentru Samsung Bada

| 15.3.2011
Back to Yahoo!

Curier Track 120x120 Aplicație românească pentru Samsung BadaCurier Track este una din primele aplicații românești pentru platforma software Bada dezvoltată de Sasmsung.
Aplicaţia este destinată românilor care vor să îşi localizeze coletele expediate prin intermediul operatorilor de curierat.

Curier Track a fost gândită pentru a le oferi utilizatorilor informaţii exacte legate de coletele lor aflate în tranzit. Folosește AWB-urile (AirWay Bill) și afișează statusul coletelor, datele şi orele la care poziţia coletelor s-a modificat şi informaţii despre persoana care a recepţionat coletul. Aplicaţia rulează pe smartphone-urile din gama Wave şi anume Wave575, Wave723, Wave533 şi Wave525.

Conţine o listă a operatorilor de curierat dintre care utilizatorul îl alege pe cel de care este interesat. Mai departe, tot ce trebuie să facă este sa introduca numarul de AWB, iar aplicaţia afişează informaţiile solicitate. În plus, aplicaţia oferă posibilitatea de a urmări atât coletele expediate prin intermediul operatorilor internaţionali, cât şi pe cele livrate de operatori locali din România.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive