Gadgeteer Awards

Xperia Play, în Europa pe 31 martie

| 11.3.2011
Back to Yahoo!

xperia play 2011 03 11 120x120 Xperia Play, în Europa pe 31 martieSony Ericsson Xperia Play se lansează în Marea Britanie pe 31 martie, semn că ar putea ajunge și la noi curând.
Cel mai așteptat telefon mobil pentru jocuri, Xperia Play, dedicat fanilor PlayStation Portable, îmbină consola de jocuri cu telefonul smartphone, fiind pe sistem de operare Android. Telefonul va fi lansat în Marea Britanie pe 31 martie, spune Engadget, iar campania de marketing pentru promovarea lui va fi una din cele mai mari din istoria companiei, spun surse bine informate.

Se pare că Sony lucrează acum la colaborările cu operatorii și retailerii pentru ca telefonul mobil să fie disponibil tuturor cumpărătorilor.
Sony Ericsson Xperia Play vine cu șase jocuri prei-instalate.

2 comentarii

  1. Comentariu scris de gicu din chitila
    Publicat la data de 12.3.2011, ora 11:55

    Astia la SE nu stiu ce sa faca sa recastige din piata. Asta e un gadget pentru pustime care eventual au parinti cu bani. Cine sta sa se joace pe mobil atata ca sa-i trebuiasca consola? Nu stiu ce-i cu ei dar parca nu vor sa le creasca vanzarile :D Mult zgomot pentru nimic.

  2. Comentariu scris de gicu din bucuresti
    Publicat la data de 13.3.2011, ora 16:41

    gicule, se vede ca esti un tarasan frustrat. ce legatura are informatia din articol (lansarea unui telefon pe care se vede treaba ca nu-l poti avea) cu vanzarile si piata de care tu vorbesti? la calitate te-ai gandit cand te-ai hotarat sa postezi aici?

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive