Gadgeteer Awards

Update pentru iOS în noaptea asta

| 9.3.2011
Back to Yahoo!

ios4.3 120x120 Update pentru iOS în noaptea astaiOS, sistemul de operare al popularelor gadgeturi Apple, va primi „curând” o nouă versiune, 4.3, scrie Business Cover.

Apple Insider, unul dintre cele mai autorizate bloguri cu informaţii şi dezvăluiri despre Apple spune însă că updateul vine chiar azi (în SUA, la noapte în Europa). Mai mult, potrivit aceleiaşi surse, o versiune complet nouă a sistemului de operare, 5.0 este aşteptată pentru aprilie, simultan cu un upgrade al serviciilor de tip cloud MobileMe.

Să le luăm pe rând. iOS 4.3 va duce îmbunătăţiri ale tehnologiei AirPlay (care permite trasmisia de conţinut prin wireless către TV-urile conectate prin AppleTV), aceasta fiind capabilă acum să transmită şi conţinut video înregistrat cu iPhone, iPod Touch sau iPad către TV, pe lângă fişiere foto, muzică sau filme. Business Cover spune că iOS 5 va fi gata în aprilie.

7 comentarii

 1. Comentariu scris de sorin_dm
  Publicat la data de 9.3.2011, ora 21:09

  articolul din BC e plin de greseli, iar lansarea iPad 2 va avea loc in 11 martie, nu aprilie.

 2. Comentariu scris de sorin_dm
  Publicat la data de 9.3.2011, ora 21:13

  gata …se poate downloada : http://networkedblogs.com/fdJAe

 3. Comentariu scris de Vali
  Publicat la data de 11.3.2011, ora 10:56

  Ia spune, coane Sorine, care sunt greselile alea? Iar update-ul, atentie, nu se dowloadeaza, ci e… update, da? Vine prin iTunes…

 4. Comentariu scris de sorin_dm
  Publicat la data de 11.3.2011, ora 16:22

  pai prima greseala care am observat-o a fost cea legata de lansarea iPad2 in aprilie pe care ai corectat-o destul de repede …de atunci au trecut multe zile si ai avut sa-l mai aranjezi un pic si sa nu mai fie atatea litere lipsa de la unele lcuvinte ;)

  link-ul pus de mine e pt a downloada versiunile aferente pt fiecare model ; update-ul se face intr-adevar prin itunes, dar de exemplu daca eu am versiunea 4.1 si vreau sa fac update doar la versiunea 4.2.1 (sa zicem pt jailbreak) atunci ar trebui sa am salvata undeva pe calculator aceasta versiune …si cu ajutorl tastei “shift” se rezolva si un astfel de update.

 5. Comentariu scris de sorin_dm
  Publicat la data de 11.3.2011, ora 16:24

  nu am zis-o din rautate …uite chiar si eu am uitat un cuvant mai sus : “timp” si un “l” in plus :) )

 6. Comentariu scris de sorin_dm
  Publicat la data de 11.3.2011, ora 16:25

  la fel si la windows in cazul sp1 : ori fac update prin windows update ori downloadez sp1 ca aplicatia stand-alone si instalez cand am eu chef :)

 7. Comentariu scris de marin
  Publicat la data de 15.3.2011, ora 13:50

  deja sunt probleme cu update-ul
  este valabil pentru ipad si iphone
  dispozitivele intra in recovery mode :(

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive