Gadgeteer Awards

Nokia C7 – merită sau nu?

| 8.3.2011
Back to Yahoo!

Nokia C7 120x120 Nokia C7   merită sau nu?Nokia C7, smartphone Symbian, este un telefon plin de stil, scrie Emil Dragotă pe blogul său.

Nokia C7 este subţire cu o grosime de 10.5 mm, dar ai impresia că este un smartphone solid, având şi 130 de grame. La bază şi pe partea stângă nu se regăseşte niciun conector. Pe partea laterală – superior – se află portul microUSB, jackul de 3.5 mm şi butonul de power ca la majoritatea telefoanelor dezvoltate de Nokia. Portul microUSB este protejat de acumularea de praf printr-o chestie micuţă de cauciuc care se integrează bine în aspectul lui C7. Pe lateral dreapta daţi de butoanele pentru accesarea rapidă a camerei foto de 8 Megapixeli, un buton pentru blocarea sau deblocarea rapidă a displayului şi cele de reglare a volumului. Interesant este că la Nokia C7 toate aceste shortcuturi sau conectori sunt desenaţi şi încadraţi frumos.

Pe spate daţi de camera foto de 8 megapixeli cu dublu led flash.

Găsește Nokia C7 la ofertă aici.

Citește mai departe pe blogul lui Emil.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive