Gadgeteer Awards

HTC Desire Z, primele impresii

| 8.3.2011
Back to Yahoo!

HTC Desire Z QWERTY keyboard 120x120 HTC Desire Z, primele impresiiAm făcut pasul de la un Desire la noul HTC Desire Z, cu tastatură culisanta QWERTY, scrie Radu Dumitru pe mobbi.ro.

Primele impresii după utilizarea timp de câteva zile: bateria ține mai mult decât la Desire-ul vechi. Cam jumătate de zi mai mult, după estimarea mea. Componentele mai eficiente îşi fac datoria.
telefonul este mult, mult mai frumos din punct de vedere estetic. E argintiu şi mai elegant decât maro-ul de pe Desire, iar forma este mai puţin rotunjită. Pare un telefon mai serios, mai ales cu butoanele capacitive şi un singur buton fizic în centru jos, care ţine loc şi de touchpad. Are cele mai mari taste pe care le-am văzut până acum la un telefon, ceea ce e de bine. Partea nasoală este că tastele numerice nu sunt pe un rând al lor, separat, ci trebuie să ţii apăsat butonul Fn pentru a le introduce.

Mai departe citiți pe mobbi.ro

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive