Gadgeteer Awards

Nexus S se lansează cu Android 2.3

| 7.3.2011
Back to Yahoo!

google nexus s 120x120 Nexus S se lansează cu Android 2.3Nexus S, noul smartphone realizat de Samsung pentru Google, vine în România cu Android 2.3.

Lansarea oficială va avea loc miercuri, 9 martie, la ora 11:00, la magazinul Vodafone din Bulevardul Vasile Milea nr. 4, Global Business Center, Sector 6, scrie Marius Pahomi pe blogul său.

Nexus S este următorul telefon “Google”, bazat pe modelul de foarte mare succes Galaxy S, scrie Radu Dumitru pe Mobbi.ro. Ca telefon Google înseamnă că va fi întotdeauna primul care să primească orice update nou de Android şi deci veţi fi mereu la zi. Cu Galaxy S ca predecesor şi cu Samsung ca fabricant înseamnă că telefonul trebuie să fie bine făcut şi performant. Hai să-l vedem în detaliu.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Nexus S, prețuri și opțiuni | Gadgeteer.ro
    Publicat la data de 9.3.2011, ora 17:29

    [...] alte briz-briz-uri. Eram curios cum se mișcă Gingerbread și prima impresie este pozitivă.  Nexus S seamănă cu Galaxy S, dar este mai gros oleacă, deși la hardware nu văd diferențe esențiale. [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive