Gadgeteer Awards

Browser cu Flash pentru iOS, Android

| 4.3.2011
Back to Yahoo!

skyfire 120x120 Browser cu Flash pentru iOS, AndroidPentru că multă lume întreabă despre Flash pe iPhone 4 sau iPad, sau pe telefoanele Android, ei bine, Skyfire le rezolvă pe toate.

Unele terminale smartphone au acces la Flash integrat, dar majoritatea au aplicații speciale, care pot rula Flash, nu merge direct în browser. Așa că realizatorii Skyfire s-au gândit să rezolve asta. Astăzi, Skyfire 3.0 a adus funcții populare de pe Android și pe iOS, spune MobileCrunch. Browserul este de asemenea compatibil HTML 5 și rezolvă multe dintre erorile care apar cu Flash în browserele mobile normale.

Skyfire include de asemenea tot mai multe funcții sociale și încearcă să aducă o experiență mai prietenoasă a mediului online. Este de notat, chiar dacă aplicația costă.

4 comentarii

 1. Comentariu scris de Emil
  Publicat la data de 5.3.2011, ora 10:48

  Problema este ca la noi, spre exemplu pe Android, nu poate fi achizitionat si oricum Android 2.2 suporta flash. S-ar putea sa fie mai atrasi cei care au iOS.

 2. Comentariu scris de ovi1602
  Publicat la data de 7.3.2011, ora 15:45

  Pe Android ai nevoie de versiunea 2.2 ca sa ai Flash, indiferent de browser.

 3. Comentariu scris de Mihai
  Publicat la data de 7.3.2011, ora 17:25

  Daca autorul ar fi vizitat site-ul Skyfire ar fi vazut ca este vorba despre video-urile incluse in Flash, precum YouTube, acestea se vor vedea cu SkyFire care transforma video-urile pe serverele lor. Insa … nu este vorba si de jocurile si reclamele in Flash care in continuare nu se vor vedea cu SkyFire, daca sistemul de operare nu are Flash integrat.

 4. Comentariu scris de Thiess Alexandru
  Publicat la data de 8.3.2011, ora 15:30

  Eu detin o tableta cu Android (Firmware 2.1-update1; Kernel version 2.6.32.9), am instalat Skyfire si nu merge flash-ul. :)

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive