Gadgeteer Awards

Sony Ericsson revine la jocuri după 7 ani

| 3.3.2011
Back to Yahoo!

SE Gameboard and Z600a 270x203 120x120 Sony Ericsson revine la jocuri după 7 aniSony Ericsson Xperia Play se lansează la exact șapte ani după  EGB-10 Gameboard, un accesoriu relativ similar.

Era ca o consolă specială pentru telefoane Sony Ericsson de la momentul respectiv, dar aducea pe telefonul mobil aceleași butoane de control ca la sistemul PlayStation, pentru pasionatii de jocuri. Nu seamana cu Xperia Play decat din punct de vedere al conceptului si functionalitatii: este pentru gamerii mobili. Acum tehnologia permite telefonului sa fie o adevarată consola portabilă, noile procesoare și acceleratoare grafice permit jocuri avansate, iar sistemul de conectare la servere online aduce acum acces la jocuri multiplayer.

Evident, Gameboard, desi a fost un accesoriu extrem de interesant si pasionant nu a avut succes comercial, așa că există voci care spun că telefoanele Xperia Play vor avea soarta acestuia. Totuși, fenomenul gaming-ului mobil este acum mult mai răspândit.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive