Gadgeteer Awards

NEC și Casio au făcut cel mai subțire Android

| 25.2.2011
Back to Yahoo!

medias 120x120 NEC și Casio au făcut cel mai subțire AndroidDisputa dintre Samsung, LG și Sony Ericsson privind cel mai subțire smartphone Android a luat final: este un telefon NEC/Casio.

NEC și Casio și-au reunit forțele pe segmentul smartphone anul trecut. Terminalul este botezat Medias și are un ecran de 4 inchi, LCD, full-touch (854×480 pixeli), spune UberGizmo. Are Android 2.2, dar va trece și la următoarea versiune cel târziu în vară. Terminalul are cameră foto de 5,1 megapixeli, senzor CMOS, Tuner TV, Bluetooth, WiFi și GPS integrat. Procesorul este la 1Ghz, se mișcă foarte repede. Dispune de un cititor de carduri micro SDHC.

Medias N-04C are grosimea de 7,7 milimetri.

2 comentarii

  1. Comentariu scris de NEC și Casio au făcut cel mai subțire Android | Gadgeteer.ro | Blogul Fabricii de Tricouri - Informatii despre tricouri si industrie
    Publicat la data de 25.2.2011, ora 03:22

    [...] NEC și Casio au făcut cel mai subțire Android | Gadgeteer.ro. Posted in Gadget, [...]

  2. Comentariu scris de eliza andra stanciu
    Publicat la data de 26.2.2011, ora 18:36

    Fuziunea va oferi companiei NEC accesul la operatiunile Casio si Hitachi din pietele externe, unde este vandut catre Verizon in Statele Unite si catre LG Telecom in Coreea de Sud. Producatorii japonezi de telefoane intampina dificultati in pietele externe deoarece piata locala nu adopta standarde internationale ca GSM.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive