Gadgeteer Awards

Android 3.0 – funcții interesante

| 25.2.2011
Back to Yahoo!

android 90x90 Android 3.0   funcții interesantePrimele preview-uri cu platforma software dezvoltată de Google pentru tablet-uri dezvăluie funcții noi, extrem de interesante.

Android 3.0 Honeycomb pare să fie sistemul de operare cu o experiență foarte apropiată de iOS, spune PCWorld. Adică este prietenos, are design plăcut, se mișcă foarte bine (testul a fost făcut cu Motorola Xoom). Platforma oferă o experiență mai bună decât cea de pe smartphone.

Interfata este simplă, dar ordonată, cu icon-uri mai bune, navigare mai ușoară, cu efort minim, prin meniuri.

Browserul cu tab-uri este mult mai aproape de experiența de pe PC comparat cu aplicațiile smartphone. Poți schimba rapid tab-urile, poți să derulezi prin site, totul foarte rapid. Editarea textelor este mai ușoară, selectezi text direct prin gesturi, ștergi sau inserezi text rapid. Notificările importante sunt doar la un click distanță (viața bateriei, data, ora și celelalte). Tastatura este clar mai bună ca la telefon, datorită dimensiunilor, plus butonul .com pentru introducerea de adrese web. Butoanele de operare “soft”, adică desenate pe ecran, sunt de asemenea lăudate.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de carmen
    Publicat la data de 25.2.2011, ora 19:49

    ma bucur ca ince ince se face diferentiere intre cele doua categorii de produse
    daca hardware sunt oarecum asemanatoare macar software sa fie total deosebite

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive