Gadgeteer Awards

Optimus 3D în România

| 22.2.2011
Back to Yahoo!

LG Optimus 3D range 90x90 Optimus 3D în RomâniaLG Optimus 3D, inovația anului în materie de tehnologie multimedia mobilă, va fi disponibil și în România în curând.

LG Optimus 3D este primul smartphone care oferă atât posibilitatea înregistrărilor 3D cât şi posibilitatea vizualizării de conţinut 3D, pe display-ul generos de 4.3”, fără a folosi ochelari.

Pentru înregistrarea 3D, terminalul folosește cele două camere cu senzor de 5 megapixeli integrate, care asigură generarea unui conținut personal 3D, care poate fi vizionat și pe televizoarele compatibile. Puterea telefonului este susținuta de unul dintre cele mai rapide procesoare grafice existente în momentul de față cu arhitectură de tip dual core, dual channel și dual memory.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de LG Optimus 3D va ajunge in curand in Romania - Gadget.ro - Hi-Tech Lifestyle
    Publicat la data de 23.2.2011, ora 23:45

    [...] Cel puţin aşa se afirmă pe blogul de “casă” al celor de la Vodafone – gadgeteer.ro. Sunt curios care va fi preţul pentru acest smartphone ce uimeşte prin faptul că este primul ce [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive