Gadgeteer Awards

Sony Ericsson Xperia Neo

| 18.2.2011
Back to Yahoo!

Xperia neo Front40 Black HS Portrait 90x90 Sony Ericsson Xperia NeoSony Ericsson a confirmat la Barcelona modelul Neo, un smartphone care continuă linia originală Xperia, ecran mare și aproximativ același design cu X10, dar mult mai subțire.

A doua generație. Xperia Neo vine cu cea mai recentă platformă Android 2.3 Gingerbread, conform comunicatului de presă oficial. Terminalul are tehnologia Reality Display, cu procesorul de imagine Mobile BRAVIA Engine, pentru o calitate mai bună a imaginilor. Senzorul Exmor R de la Sony, folosit şi la aparatele foto Sony Cybershot, asigură redarea imaginilor clare şi luminoase şi înregistrări HD, chiar şi la lumină scăzută.

Deocamdată nu știm când vine în România și nu avem informații despre preț.

2 comentarii

  1. Comentariu scris de gicu din chitila
    Publicat la data de 19.2.2011, ora 17:48

    Giaba…SE persista in pedalarea fara lant cu care ne-a obisnuit. Dintre prietenii sau cunostintele mele nimeni cu sau fara bani nimeni n-are SE in afara de mine :D Pana si Motorola a scos modele HTC style. SE o tine cu formatu Xperia si Vivaz. Asta e. Urmatorul smartphone nu va mai fi SE.

  2. Comentariu scris de FLORINET
    Publicat la data de 1.3.2011, ora 17:11

    Sunt multe specimene de oameni care nu stiu s atina un telefon in mana si critica super smartphon-uri…XPERIA NEO E UNUL DINTRE CELE MAI REUSITE TELEFOANE DE PE PIATA…SI AIA CARE TOT LAUDA ACEL DUAL CORE LA TELEFOANE E CA SI INEXISTENT.ANDROIDUL NU RECUNOASTE ASA CEVA.SI CHIAR DACA O SA RECUNOASCA LA UN MOMENT DAT PANA LA URMA E PROCESOR DE SONY ERICSSON.VISATI IN CONTINUARE..PA

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive