Gadgeteer Awards

Angry Birds vine pe telefoanele WP7

| 17.2.2011
Back to Yahoo!

angry birds1 90x90 Angry Birds vine pe telefoanele WP7Cel mai popular joc pentru telefon, Angry Birds, vine oficial pe Windows Phone 7, dupa ce Rovio negase implicarea in platforma mobila Microsoft.

Angry Birds a depășit deja 50 de milioane de download-uri pe iPhone și iOS, iar acum probabil că sunt pe drum spre 100 de milioane, mai mult ca sigur. Angry Birds are deja versiune Symbian, Maemo și chiar WebOS, conform TechTree.

Angry Birds are deja versiuni pentru PC, atât pentru Windows, cât și pentru Mac. Se discuta încă din vara trecută de variantă pentru Windows Phone 7, dar lansarea platformei mobile Microsoft în octombrie 2010 a avut loc fără Angry Birds. Acum, Rovio a confirmat oficial noua versiune. Nu este clar când va fi disponibilă în Marketplace.

Rovio a anunțat acum o versiune 3D a jocului, pentru terminalele care vor fi compatibile.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Tweets that mention Angry Birds vine pe telefoanele WP7 | Gadgeteer.ro -- Topsy.com
    Publicat la data de 17.2.2011, ora 22:01

    [...] This post was mentioned on Twitter by popescu andrei , Mihai Teodorescu. Mihai Teodorescu said: Angry Birds vine pe telefoanele WP7 http://bit.ly/eQMrtp [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive