Gadgeteer Awards

Xperia Play, pentru jocuri

| 16.2.2011
Back to Yahoo!

Xperia PLAY game3 90x90 Xperia Play, pentru jocuriFiecare informație dată ca zvon a fost confirmată oficial, Xperia Play este un telefon care îmbină PlayStation Portable cu Android și terminalul de buzunar. Are fiecare ingredient – celular, internet, jocuri, putere de procesare și accelerator grafic. Probabil va avea succes.

Sony Ericsson Xperia Play, cel mai nou membru al familiei de telefoane Android Xperia, are ecran multi-touch cu diagonala de 4”, procesor Qualcomm Snapdragon de 1 GHz cu accelerare grafică Adreno GPU, cameră foto de 5 MP.

Xperia Play merge pe platforma Gingerbread(2.3), cea mai recentă versiune a platformei Google Android. Este primul gadget cu certificare PlayStation şi va oferi acces la magazinul de jocuri pentru telefoane Android dezvoltat de Sony Computer Entertainment, PlayStation Suite, ce va fi lansat în cursul lui 2011.

Sursa: Sony Ericsson

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive