Gadgeteer Awards

Download-ul de aplicații, pe locul doi după SMS

| 14.2.2011
Back to Yahoo!

phone app 90x90 Download ul de aplicații, pe locul doi după SMSUn studiu recent arată că donwload-ul de aplicații din magazinele online de specialitate pe telefonul mobil a devenit în ianuarie 2011 a doua activitate favorită a utilizatorilor de telefoane, după SMS. Pe scurt, analizând timpul petrecut folosind terminalul, în medie, compania de cercetare Zokem Research spune că SMS-ul mai are un avans foarte mic.

Utilizatorii care au participat la studiu au însumat o medie de 671 de minute / lună folosind SMS-ul, peste 11 ore în total, iar download-ul de aplicații pe telefonul mobil a ieșit cu o medie finală de 667 de minute / lună. Apelurile de voce consumă, în medie, doar 531 de minute pe lună. Spre comparație, accesarea Internetului pe browserul din telefon are o medie de 422 minute pe lună.

Conform studiului Zokem, utilizarea lunară a telefonului este de vreo 2100 de minute / lună, sau altfel spus 70 de minute/ zi.
Via MobileBusiness

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive