Gadgeteer Awards

Ionuț Bălan merge pe HTC Desire

| 1.2.2011
Back to Yahoo!

HTC Desire 90x90 Ionuț Bălan merge pe HTC DesireCa şi membru al grupului Gadgeteer mi s-a cerut un top personal al smartphone-urilor din 2010, scrie Ionuț Bălan pe blogul său de la Chip. Înainte să vorbesc despre topul meu vă spun cum gândesc: un smartphone trebuie să fie în primul rând util (software-ul pe care îl rulez să mă ajute să îmi fac treaba), să aibă neapărat posibilităţi de modificare (ROM, aplicaţii), să fie construit bine, să îi ţină bateria şi să fie inovativ. A ieşit asta:

Locul 1. HTC Desire
Îi dau Desire-ului ceea ce este a-l Desire-ului (pardon al Cezarului): Locul 1. Parcă ar fi fost creat special pentru mine icon smile Ionuț Bălan merge pe HTC Desire

Locul 2. LG Optimus 7
Mi-a fost clar de foarte multă vreme că Windows Phone 7 e o platformă inovativă care o să crească. E abia la început de drum şi nu poate să concureze ÎNCĂ de la egal la egal nici cu Android şi nici cu iOS.

Locul 3. iPhone 4
Pentru faptul că e primul aifon care îmi place ca şi aspect şi că are un ecran foarte bun plus o cameră foto funcţională, cu care îţi faci treaba şi o baterie bunicică am pus iPhone 4 pe locul trei în topul meu.

Restul, la Ionuț Bălan >>

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive