Gadgeteer Awards

Smartphone cu procesor Intel

| 31.1.2011
Back to Yahoo!

intel medfield phone 90x90 Smartphone cu procesor IntelIntel a prezentat la un eveniment oficial un terminal smartphone cu procesoarele Medfield, care urmează să fie lansate oficial în cursul acestui an. Se pare că este vorba de Nokia N9, un terminal cu MeeGo și procesor la 1,2 GHz, dar care nu este nici el confirmat oficial.Deocamdată sunt doar speculații, dar Intel și Nokia lucrează la o linie de produse premium, cu procesoare avansate și sistem de operare MeeGo dezvoltat din Linux ca și Android. Ceea ce se știe sigur este că ele urmează să fie lansate în curând. De asemenea, știm că Intel a trimis solicitări multor dezvoltatori de aplicații pentru a realiza soluții software pe MeeGo, pentru a avea un magazin complet de aplicații la lansarea oficială.

Intel și Nokia vor să contracareze creșterea procesoarelor ARM pe echipamente mobile, precum și avansul Google, Apple sau Microsoft în această industrie.

Via SlashGear, GottaBeMobile

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive