Gadgeteer Awards

Nexus S review

| 28.1.2011
Back to Yahoo!

google nexus s 21 500x540 90x90 Nexus S reviewNexus S este următorul telefon “Google”, fabricat pentru ei de Samsung şi bazat pe modelul de foarte mare succes Galaxy S, scrie Radu Dumitru pe mobbi.ro. Ca telefon Google înseamnă că va fi întotdeauna primul care să primească orice update nou de Android şi deci veţi fi mereu la zi. Cu Galaxy S ca predecesor şi cu Samsung ca fabricant înseamnă că telefonul trebuie să fie bine făcut şi performant. Hai să-l vedem în detaliu.

Telefonul e bine făcut, carcasa este solidă şi bine închegată. Ecranul are 4 inci diagonală, dar pe total telefonul nu pare mare atunci când îl ţii în mână, cel puţin nu atunci când eşti obişnuit cu un HTC Desire sau iPhone. Din păcate mi se pare prea sobru, după cum vă spuneam acum câteva zile, carcasa e prea neagră şi fără nimic distinctiv pe ea, spatele e frumos texturat cu picăţele negre pe un fond şi mai negru, dar asta se observă doar când bate lumina într-un anume unghi pe el. Dacă vrei ca lumea să-ţi remarce telefonul atunci când îl ţii în mână sau pe masă, nu ai mari şanse cu Nexus S, care e prea normal.

Citește continuarea pe mobbi.ro

3 comentarii

 1. Comentariu scris de neculai
  Publicat la data de 30.1.2011, ora 18:46

  au cam dat lovitura cu nexus s

 2. Comentariu scris de mihai
  Publicat la data de 31.1.2011, ora 09:33

  Am citit review-ul complet facut de Radu pe mobbi si imi pare un telefon interesant, dar nu si impresionant. De cand s-a anuntat lansarea lui si pana acum cred ca toti aveam asteptari mai mari de la acest telefon. Cred ca in clasa lui si la pretul lui mai ales exista variante putin mai bune.

 3. Comentariu scris de botezatu
  Publicat la data de 5.2.2011, ora 12:04

  daca intra si nexus s in topul de nul trecut mai mult ca sigur era peste toti

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive