Gadgeteer Awards

Tablet Nokia cu două procesoare dual-core

| 25.1.2011
Back to Yahoo!

Nokia MeeGo 90x90 Tablet Nokia cu două procesoare dual coreRăspunsul Nokia la avansul tehnologiilor dual-core și anunțul Nvidia că pregătește platforma Tegra pentru procesoare quad-core nu se lasă mult așteptat. Deși neoficial, tablet-ul Nokia cu platformă MeeGo, ieșit la iveală zilele trecute, are suport hardware pentru două procesoare dual-core integrate pe placa de bază, conform Geek.com.

Nu sunt foarte multe detalii despre tablet-ul Nokia, dar este clar că MeeGo va fi o revanșă tehnologică pentru compania acuzată deseori de fani că nu include cele mai noi tehnologii în terminalele sale mobile. De asemenea, Nokia și Intel ar putea concura astfel mai bine cu platforma Microsoft / Windows pentru procesoare ARM. Mai ales că deja procesoarele ARM sunt dual-core.

Tablet-ul Nokia ar putea avea două procesoare dual-core la 1,2 GHz, deci clar puterea unui computer, a unui laptop de generație destul de nouă. Și inovația tehnologică (două procesoare dual-core nu are nici un gadget la ora actuală!) ar putea prinde la public, cum s-a mai întâmplat. Dar depinde și de design, de impresiile despre MeeGo și va depinde și de marketing.

Alte detalii pe Engadget.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive