Gadgeteer Awards

Sony Ericsson lucrează la un telefon WP7

| 24.1.2011
Back to Yahoo!

Sony Ericsson One WP7 90x90 Sony Ericsson lucrează la un telefon WP7Sony Ericsson lucrează la un smartphone pe platforma mobilă a Microsoft, Windows Phone 7, care va fi lansat spre jumătatea acestui an. Informațiile nu sunt confirmate oficial, dar sunt mai mulți factori care par să valideze o astfel de lansare.

Windows Phone 7 este o platformă reușită și va beneficia de un update important la începutul acestui an, dar nu are deocamdată succesul în vânzări dorit – nu se vede nici implicarea în marketing a Microsoft promisă partenerilor săi. Iar Sony Ericsson nu a reușit să convingă, chiar dacă a intrat pe profit net după ani de pierderi. Așa că Sony Ericsson are nevoie de un nou super-terminal ca să aibă succes, dar și de fondurile Microsoft pentru a-l promova ca atare. Situație în care pare să fie și Nokia. Dacă zvonurile se confirmă sau nu urmează să aflăm.

Sony Ericsson abia a lansat modelul Arc, care este bine primit în primele review-uri. Terminalul cu Android 2.3 arată bine, dar rămâne de văzut cât de bine va ieși la teste.

Via TMCNet

Credit foto

2 comentarii

  1. Comentariu scris de gicu din afumati
    Publicat la data de 27.1.2011, ora 14:39

    Degeaba, SE nu reuseste sa reduca din diferenta fata de competitori. Chiar si Motorola a venit tare din urma cu niste modele de smartphone mai mult decat interesante si ca pret si ca design si ca inteligenta. Sunt sceptic. Arc nu-mi place de ex :D SE fac terminalele mai mult lungi decat late, e o disproportie destul de suparatoare la ochi.

  2. Comentariu scris de elby
    Publicat la data de 22.9.2011, ora 23:24

    Pai Gicule,nu te supara si cum trebuie sa fie un telefon,mai mult lat decat lung? Cred ca asta ar fi o noutate in materie de telefoane…dar ar fi un Pad excelent… :-D

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive