Gadgeteer Awards

Facebook pe telefonul mobil

| 20.1.2011
Back to Yahoo!

Vodafone, în parteneriat cu Facebook, oferă clienților o nouă modalitate de a accesa cel mai popular site de social networking și de pe dispozitive non-smartphone, printr-o aplicaţie Facebook dedicată telefoanelor mobile mai puţin performanţe, compatibile Java.

Atât aplicaţia, cât şi traficul de date, sunt oferite gratuit utilizatorilor Vodafone România, promoţional, până la data de 18 aprilie.

Noua aplicaţie Facebook este optimizată pentru a reduce traficul de date necesar utilizării, păstrând în acelaşi timp experienţă oferită de aplicaţiile de mobil. Aceasta foloseşte un trafic mai mic de date decât alte programe similare sau site-uri de mobil, rămânând astfel accesibilă pentru utilizatori şi la sfârşitul perioadei de utilizare gratuită.

Aplicaţia este rezultatul unei colaborări între Facebook şi Snaptu, a cărui platformă oferă servicii inovatoare de web milioanelor de utilizatori din întreagă lume, pe mai mult de 2.500 de modele diferite.

Aplicația poate fi accesată la http://facebook direct prin telefon, sau la http://www.vodafone.ro/facebook.

Vodafone mai oferă și varianta Facebook zero.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive