Gadgeteer Awards

Samsung S5260 Star 2

| 18.1.2011
Back to Yahoo!

Samsung S5260 Star 2 300x285 90x90 Samsung S5260 Star 2Samsung are un succesor pentru Star, un telefon touchscreen extremd e apreciat la vremea lui. Noul model, Samsung S5260 Star II aduce o serie de îmbunătățiri și avantaje, practic devine un feature-phone interesant cu un preț accesibil.

Telefonul Samsung are ecran capacitiv cu diagonala de 3 inchi, de dat a asta WQGA. Camera foto digitală a urcat la 3,2 megapixeli, dar are ca bonus tehnologie WiFi pentru Internet, player de muzica și mufă de 3,5 mm jack, radio FM. Nu lipsește conectivitatea Bluetooth sau USB, plus slot  pentru carduri de memorie. Samsung Star II nu este un telefon 3G, dar are tehnologie GPRS pentru Internet.

Include interfața Samsung de smartphone, TouchWiz, seamănă cu Bada, dar nu e clar dacă are platformă software de smartphone sau nu. Va avea un preț retail de circa 125 de euro.

Via YouThink

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Samsung Star II S5260 » DanDragomir.biz: stiri online
    Publicat la data de 19.1.2011, ora 13:09

    [...] am știut eu ceva când am scris ieri despre Samsung Star II. Noul telefon lansat de sud-coreeni a fost dezvăluit azi oficial, iar responsabilii sud-coreeni [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive