Gadgeteer Awards

Blackberry Torch 2 – detalii neoficiale

| 17.1.2011
Back to Yahoo!

BB Torch 2 of 90x90 Blackberry Torch 2   detalii neoficiale Pe unul din blogurile americane, BGR, au ieșit la iveală mai multe terminale noi Blackberry, printre care și succesorul lui 9800, respectiv Torch 2, care va fi lansat în cursul acestui an. Are același format, dar fiecare detaliu este actualizat.

Noul super-telefon Blackberry va avea procesor la 1,2 GHz, dar nu este foarte clar dacă este vorba despre cel dual core de la Qualcomm sau alt fel de CPU. Este un telefon cu 3G HSPA la 14,4 Mbps, dar ecranul este de 3,2 inchi și are rezoluție 640×480.

Tastatura Qwerty slide este cu siguranță un avantaj. Memoria internă este de 8GB, are 512 RAM pentru aplicații rapide, WiFi și Bluetooth ca tehnologii Wireless.

Camera foto digitală este de 5 megapixeli, dispune de accelerometru, busolă digitală, senzor de proximitate, iar bateria este de 1300 mAh. Evident, nu duce lipsă de GPS.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive