Gadgeteer Awards

LG Optimus One P500 – prezentare

| 13.1.2011
Back to Yahoo!

Optimus One 90x90 LG Optimus One P500   prezentareAu trecut deja două săptămâni de când mă joc cu acest smartphone ieftin cu Android pe post de sistem de operare, scrie Emil Dragotă pe blogul său.
Design şi ecran – displayul are 3,2 inch cu rezoluţie 320×480 pixeli şi 262.000 culori. Oricum ochiul uman nu distinge suma respectivă de culori, dar parcă nu trebuiau să se ieftinească aici şi să pună 16,7 milioane. Telefonul este mai mare deoarece ecranul este înconjurat de o porţiune neagră (sus şi jos) adăugându-se butoanele de la bază plus marginea din metal. La bază sunteţi întâmpinaţi de 4 butoane – două din silicon (extremă dreapta şi stânga, stânga cu rol de customizare a displayului şi dreapta pentru search via Google), o tastă centrală polivalentă asumându-şi Home, Back. Nasol că au ales silicon pentru primele deoarece în timp se vor şterge. Îmi amintesc de primul meu telefon din 2002 ce avea toată tastatura dintr-un silicon care s-a şters treptat. Era şi vremea sutelor de mesaje scrise.

Mai departe pe blogul lui Emil.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive