Gadgeteer Awards

RIM aduce platforma soft pentru tablet și pe terminale smartphone

| 11.1.2011
Back to Yahoo!

page blackberry playbook bg 90x90 RIM aduce platforma soft pentru tablet și pe terminale smartphoneDirectorul executiv Research in Motion (RIM), producătorul Blackberry, Mike Lazaridis, spune că nu va lansa un smartpohne dual core în 2011 – deocamdată singurul gadget dual core rămâne tablet-ul Playbook, a asigurat el.

Lazaridis a spus că sistemul de operare pentru tablet, QNX, care este o platformă multi-tasking și care suportă procesoare multi-core, se va regăsi cu siguranță pe telefoane smartphone – chiar dacă acestea nu vor fi deocamdată dual core. Producătorul canadian nu s-a grăbit nici cu adoptarea procesorului de 1GHz și a culminat cu o evoluție mai slabă decât a rivalilor săi iPhone sau Android.

Pe de altă parte, Blackberry rămâne la putere în zona de business, deocamdată fără un rival concret. HP și Dell se pregătesc să intre pe acest segment, dar cei doi producători au avut mai multe eșecuri în privința PDA / terminale mobile așa că sunt slabe șanse să obțină un succes răsunător acum.

Via FoneHome

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive