Gadgeteer Awards

Xperia arc – interesant

| 6.1.2011
Back to Yahoo!

Xperia arc Black 1 1 90x90 Xperia arc  interesantSony Ericsson începe anul 2011 cu o lansare importantă – Xperia arc – primul model dintr-o generație nouă de telefoane mobile care vor fi lansate în 2011. Xperia arc are la bază cele mai performante tehnologii Sony de redare a imaginilor și rulează pe cea mai nouă versiune a platformei Android, 2.3.
Telefonul încorporează o cameră foto de 8.1 megapixeli și funcție de filmare HD. Ultra-subţire şi uşor (117 grame), Xperia arc are doar 8.7 mm în partea cea mai subţire şi un ecran multi-touch de 4.2”. Realizat din materiale premium, cu un corp arcuit, telefonul este rezistent şi se mulează perfect în mâinile utilizatorilor.

Xperia arc încorporează cele mai performante tehnologii Sony. Reality Display cu procesorul de imagine Mobile Bravia Engine oferă o calitate excepţională a imaginii, culori luminoase şi detalii îmbunătăţite.

Xperia arc Black 1 1 Xperia arc  interesant

Sursa: Sony Ericsson

3 comentarii

 1. Comentariu scris de gicu din chitila
  Publicat la data de 9.1.2011, ora 12:47

  Vedeti ce pareri au majoritatea posesorilor de SE si o sa ramaneti uimiti. Si de multe ori argumentele lor nu pot fi combatute nici de SE. Ciudat cum nu patesc nimic astia care se ocupa de vanzari cand nu merge treaba deloc. Si nici nu fac nimic sa schimbe ceva. Sunt ca Volvo, a trebuit sa vina chinezii sa schimbe designul.

  http://blogs.sonyericsson.com/products/

 2. Comentariu scris de Dan Dragomir
  Publicat la data de 10.1.2011, ora 19:20

  Ba eu zic ca isi dau si ei seama ce probleme au si de aceea incearca sa gaseasca ceva nou. Dar e greu sa gasesti ceva in domeniul asta, mai ales cand esti un joint venture intre doua companii care nu se prea inteleg :-)

 3. Comentariu scris de Sony Ericsson lucrează la un telefon WP7 | Gadgeteer.ro
  Publicat la data de 24.1.2011, ora 22:22

  [...] Ericsson abia a lansat modelul Arc, care este bine primit în primele review-uri. Terminalul cu Android 2.3 arată bine, dar rămâne [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive