Gadgeteer Awards

Galaxy S – vedeta Samsung

| 6.1.2011
Back to Yahoo!

galaxy s Galaxy S   vedeta SamsungSamsung a anunţat că a reușit vânzarea a 10 milioane de smartphone-uri Galaxy S la mai puţin de şapte luni de la evenimentul de lansare a noului smartphone Android.
Oficialii Samsung spun că s-au vândut peste 1,4 milioane de unităţi în fiecare lună, ceea ce demonstrează clar apetitul consumatorului pentru experienţe deosebite cu telefonul mobil.

Prezentat la CTIA Las Vegas în martie 2010, modelul Galaxy S înglobează un ecran Super AMOLED de 4 inchi şi un procesor de aplicaţii de 1 GHz care permite rularea unor imagini video HD remarcabile, un conţinut bazat şi pe realitatea augmentată, prin intermediul Layar Reality Browser precum şi un LBS (Location Based Services) avansat.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Robert
    Publicat la data de 28.1.2011, ora 17:22

    este un smart performant, si pana acum a facut ravagii pe segmentul sau de piata, il am si eu de cateva luni si va spun din proprie experienta ca se lanseaza foarte bine in aplicatii, executa totul foarte bine, iar ecranul ii da o claritate de inalta calitate

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive