Gadgeteer Awards

Sony Ericsson pregătește un nou smartphone

| 4.1.2011
Back to Yahoo!

Poze și clipuri cu un nou smartphone Sony Ericsson au început să circule pe blogurile americane, nu este nici Xperia, nici telefonul Playstation, ci un terminal nou despre care nu se știe mare lucru, conform Engadget.

Sony Ericsson a avut un succes limitat cu Xperia X10, dar nu vânzările record la care se aștepta compania după ce a adoptat sistemul de operare Android. Noul smartphone are ecran de mari dimensiuni, interfața Timescape dezvoltată de Sony Ericsson, cameră foto de 8 megapixeli.

Conform zvonurilor vor fi două modele, cu nume de cod LT15i și MT15i, iar platforma este Android 2.3 Gingerbread.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de marinica
    Publicat la data de 6.1.2011, ora 19:06

    Pacat de telefoane ca sunt bune dar designul e jalnic. De ce n-or copia modelul HTC nu inteleg. Sunt cele mai colturoase modele SE ca sa nu mai zic de proportiile cam aiurea (mai mult lungi decat late) ca Vivaz sau Xperia 10. De-aia n-au succes la vanzari. Android la zi si o forma mai prietenoasa asta e parola spre vanzari mai mari. Sa faca un model d-asta sa vedem ce se-ntampla.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive