Gadgeteer Awards

Android, numărul unu de Sărbători

| 3.1.2011
Back to Yahoo!

android 2 3 gingerbread 90x90 Android, numărul unu de SărbătoriTelefoanele Android au fost pe primul loc în preferințele cumpărătorilor în perioada de Sărbători, spun specialiștii în domeniu. Se pare că asta este tendința anului 2011, deși nici iPhone sau Nokia nu merg tocmai prost.

Samsung, HTC și Motorola continuă să fie în topul vânzărilor de telefoane Android. Popularitatea smartphone a crescut per-total, iar Sony Ericsson vine tare din urmă. Blackberry este cam pe locul șase în topul realizat de Wirefly.

Oamenii spun că anul 2011 va aduce creștere pentru Android, dar vor continua să fie la mare căutare atât iPhone, cât și Blackberry și Nokia.

Via Android Community

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Emil
    Publicat la data de 3.1.2011, ora 22:16

    Deocamdata telefonele cu sistem de operare se mananca pe paine daca ar fi sa folosim un limbaj in sens figurat. Interesant va fi ce se va intampla din 2012. 2011 va fi bun atat pentru Nokia cat si pentru Apple, RIM, Sony Ericsson, Motorola, LG.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive