Gadgeteer Awards

iPhone 4 pe 17 decembrie

| 9.12.2010
Back to Yahoo!

i4 90x90 iPhone 4 pe 17 decembrieVodafone va lansa iPhone 4 la data de 17 decembrie 2010, impreuna cu mai multe planuri tarifare destinate utilizatorilor de iPhone. Terminalul Apple este printre cele mai asteptate cadouri de Sarbatori. iPhone 4 ofera functia FaceTime, care asigura o calitate deosebita pentru convorbiri video si este echipat cu un nou ecran Retina Display, impresionant, cu cea mai mare rezolutie disponibila pana acum la un telefon mobil, ceea ce asigura o claritate exceptionala a textelor, imaginilor si a videoclipurilor.

“Ne bucuram sa lansam iPhone 4 in portofoliul Vodafone Romania, cu beneficiul unic al unei acoperiri de 90% din populatia tarii pentru serviciile de Internet mobil de mare viteza”, a spus Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Unit, Vodafone Romania. “De asemenea, vom pune la dispozitia utilizatorilor business si consumer o mare varietate de planuri tarifare care acopera toate nevoile de comunicare, astfel incat clientii nostri sa se poata bucura din plin de experienta de utilizare pe care o ofera acest telefon revolutionar in reteaua noastra.”

iPhone 4 va fi disponibil incepand cu 17 decembrie 2010 in magazinele Vodafone si prin Magazinul Online Vodafone Romania, la www.vodafone.ro/iphone.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive