Gadgeteer Awards

Telefoanele Android generează trafic masiv online

| 8.12.2010
Back to Yahoo!

n900 android 90x90 Telefoanele Android generează trafic masiv onlineTelefoanele smartphone cu Android produc foarte mult trafic de date, pe primul loc fiind chiar Samsung Galaxy S, arată un studiu prezentat de firma producătoare de echipamente telecom Arieso.
Popularitatea telefoanelor Android este în creștere, există tot mai multe modele de astfel de terminale, iar consumul de date este din ce în ce mai mare. Samsung și HTC au terminalele cu cel mai mare trafic de date, spune compania Arieso.
Operatorii încearcă să stimuleze traficul de date pentru a crește încasările după scăderea înregistrată de voce. Dar în scurt timp operatorii nu vor mai putea face față traficului de date de pe telefoane mobile , iar congestiile de rețea vor deveni tot mai dese.

Android este acum numărul doi pe terminale smartphone, după Symbian al Nokia, după vânzări. Ca volum de trafic, Android rămâne pe doi, după iPhone, la nivel global.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive