Gadgeteer Awards

Samsung Nexus S, prezentat oficial

| 7.12.2010
Back to Yahoo!

NexusS GT I9020 left 90x90 Samsung Nexus S, prezentat oficialGoogle a anunţat, odată cu Android 2.3 şi noul telefon Nexus S, făcut pentru ei de către Samsung, scrie Radu Dumitru pe Mobbi.ro. Are site oficial pe care e prezentat în detaliu şi puteţi citi acolo specificaţiile detaliate.

Nexus S are ecran cu tehnologia Super AMOLED de la Samsung, diagonală de 4 inchi, design ergonomic. Nexus S este, de asemenea, echipat şi cu tehnologia Near Field Communication (NFC) care permite vizualizarea informaţiilor de pe orice obiect, precum stickere sau postere integrate cu chipurile NFC. Echipat cu un procesor Samsung de aplicaţii de 1GHz, Nexus S produce conţinut grafic 3D bogat, oferă o viteză mare de încărcare şi descărcare şi redă conţinut multimedia HD.

NexusS GT I9020 left 300x300 Samsung Nexus S, prezentat oficialNexus S este echipat cu o cameră foto şi video de 5megapixeli, precum şi cu o cameră frontală VGA. Mai mult, Nexus S are un senzor giroscop pentru experienţe avansate de gaming atunci când utilizatorul roteşte dispozitivul. Nexus S are şi o memorie internă de 16 GB.

Via DanDragomir.biz

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Gadgets
    Publicat la data de 3.2.2011, ora 11:42

    Doar pretul il dezavantajeaza. Daca ar scade sub 550 euro ar urca un pic in ochii mei. Dar acum cred ca toti retailerii vor sa profite.

    G

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive