Gadgeteer Awards

Galaxy S a vândut 3 milioane de exemplare

| 3.12.2010
Back to Yahoo!

samsung galaxy tablet 90x90 Galaxy S a vândut 3 milioane de exemplareChiar dacă iPhone reușește să cucerească mai mulți consumatori, Samsung a reușit să vândă 3 milioane de Galaxy S, cel mai puternic smartphone din oferta sud-coreenilor, iar mai nou se pare că vânzările Galaxy Tab bat spre 1 milion.

Vânzările Galaxy S includ variantele americane ale acestui terminal, respectiv Samsung Fascinate, Captivate și Vibrant. Compania a atins 3 milioane de unități la 3 luni după ce ajunsese la pragul de 1 milion de telefoane vândute.

Terminalele sunt pe platforma Google Android. Lansate cu 2.1, telefoanele vor trece treptat la Android 2.2 FroYo, care îmbunătățește experiența.

Samsung a anunțat că vânzările de 1 milion de unități pentru Galaxy Tab nu sunt cifre oficiale.

Via Cnet

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Catalin Rusu
    Publicat la data de 11.12.2010, ora 18:04

    foarte tare; era de asteptat; eu am telefonul cu froyo 2.2 si sunt f ok cu el; A costat si rezonabil ca si raport calitate/pret…era de asteptat; e un tel de main stream; Iphonele e cam exclusivist si asta din cauza pretului!

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive