Gadgeteer Awards

Dell Venue Pro cucerește specialiștii

| 3.12.2010
Back to Yahoo!

Dell Venue Pro 90x90 Dell Venue Pro cucerește specialiștiiPrimul și singurul smartphone Windows Phone 7 cu tasatatură fizică Qwerty și primul terminal Dell pe platforma mobilă nouă a Microsoft, Venue Pro primește primele review-uri pozitive din partea pasionaților de tehnologie.

Telefonul se înscrie în liniile hardware extrem de atractive – ecran AMOLED, multi-touch, cu diagonala de 4,1 in inchi, procesor la 1Ghz, 8GB sau chiar 16Gb, cameră foto digitală de 5 megapixeli, 3G, WiFi sau Bluetooth.

Platforma Windows Phone 7 a primit de asemenea numai laude. Microsoft a reușit în fine ceva deosebit. Dell Venue Pro aduce și tastatura Qwerty verticală, ca la Blackberry Torch. Telefonul costa fără conectare 450 de dolari (8GB) și 500 de dolari (16GB).

Via HotHardware

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Emil
    Publicat la data de 4.12.2010, ora 00:25

    Chiar de la început telefonul celor de la Dell a impresionat. M-am jucat cu Dell Streak si zic ca ei chiar se pricepe sa faca un smartphone capabil.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive