Gadgeteer Awards

HTC HD7 la review

| 30.11.2010
Back to Yahoo!

htc hd7 90x90 HTC HD7 la reviewMi-a sosit un HTC HD7 şi pot spune încă de la început că este cel mai marfă telefon pe care am pus mâna vreodată. Carcasa este perfectă, iar culoarea neagră în combinaţie cu butoanele cromate îi dă o eleganță care mă face să-mi fie ruşine cu Desire-ul meu, scrie Radu Dumitru pe mobbi.ro. Toată lumea, inclusiv eu, a lăudat iPhone 4 pentru aspectul elegant, dar uite că şi HTC a ajuns la acelaşi nivel.

Ca specificaţii e un model de top. Are ecran Super LCD de 4,3 inci, deci la fel ca HD2 sau Desire HD, cele mai mari telefoane făcute de HTC până acum. Surprinzător însă, este cam cât Desire-ul meu pe înălţime, semn că producătorii au învăţat să minimizeze spaţiul necesar butoanelor şi să lase ecranul generos să domine fața telefonului. Rulează Windows Phone 7 [review mobbi.ro - ca să știți despre ce vorbim], are 8 GB stocare internă, cameră foto de 5 megapixeli cu flash dual şi filmare 720p, wireless b/g/n şi, ca o chestie inedită a carcasei, include un picioruş (zona argintie din jurul camerei foto) care se rabatează şi ține telefonul înclinat pe masă ca pe o ramă foto.

Continuarea pe mobbi.ro

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive