Gadgeteer Awards

Nokia N8 – primele concluzii

| 29.11.2010
Back to Yahoo!

Nokia N8 01 lowres 90x90 Nokia N8   primele concluziiNu am telefonul Nokia N8 decât de câteva zile dar mă risc cu primele opinii legate de acest smartphone ce a “aterizat” pe piaţa românească la începutul lui noiembrie, scrie Emil Dragotă pe blogul său. Datele oficiale veneau undeva prin aprilie dacă îmi amintesc bine de unde tragem concluzia că aşteptarea a fost lungă până la prezenţa sa în stocurile magazinelor.

1. Design şi exterior – telefonul este cum se spune într-un limbaj nu prea tehnologic – lucrat bine. Nu au fost alese soluţii ieftine (carcasa de plastic de pe spatele lui Galaxy S al cărui rol conform celor de la Samsung este de a face un telefon mai uşor) şi s-a mizat pe o carcasă din aluminiu. Un punct negativ – potrivit unora – este faptul că nu ai acces la baterie. Decât într-un service autorizat se desface şuruburile micuţe ce ţin fixă carcasa.

Mai departe pe blogul lui Emil.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive