Gadgeteer Awards

Nokia C6-01 se pregătește de lansare

| 26.11.2010
Back to Yahoo!

Nokia C6 01 2 lores 90x90 Nokia C6 01 se pregătește de lansareAnunțat la Nokia World 2010, telefonul Nokia C6-01 se pregătește de lansarea comercială, fiind printre cele mai așteptate telefoane Nokia de ultimă generație, cu sistemul de operare nou Symbian 3.

Telefonul este complet diferit de primul Nokia C6-00, care are tastatură Qwerty și seamnănă cu N97. Noul C6, respectiv C6-01, are doar un ecran tactil de mari dimensiuni, cameră foto de 8 megapixeli, filmare HD, tehnologie 3G, HSPA, conectivitate WiFi, Bluetooth și slot de carduri de pînă la 32GB.

Vine cu acces direct la Facebook, Twitter și alte aplicații social media, pentru comunicare sau divertisment. Este un telefon smartphone cu preț decent și fără subsidiile oferite de operator.

Via WirelessFederation

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Nokia C6-01, primele impresii | Gadgeteer.ro
    Publicat la data de 14.1.2011, ora 15:48

    [...] Nokia C6-01 a ajuns la teste și am apucat să mă joc puțin cu el, dar primele impresii sunt pozitive. Telefonul Nokia este cel mai accesibil din seria nouă de smartphone cu platforma software Symbian 3. Este touchscreen only, foarte ușor, iar bateria mi s-a părut un punct forte. Este un model care bate de departe Nokia X6 de exemplu. promit să revin pe larg, pe blog. [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive