Gadgeteer Awards

LG Optimus One – preț

| 26.11.2010
Back to Yahoo!

LG Optimus One 02 90x90 LG Optimus One   prețLG Electronics anunţă disponibilitatea pe piaţa din România a unui nou model din seria telefoanelor inteligente Optimus, respecitv LG Optimus One. Este primul telefon inteligent cu Android 2.2 Froyo, oferit de LG pe piaţa din România. Această platformă permite navigarea pe internet cu o viteză de până la 3 ori mai mare, datorită optimizării browserului. Cu un management al memoriei optimizat, performanţa în ce priveşte deschiderea şi rularea aplicaţiilor este mult imbunatăţită. În plus, Optimus One permite instalarea aplicaţiilor direct pe cardul microSD, astfel că utilizatorii nu mai sunt limitaţi de memoria internă, iar opţiunea de updatare automată pentru programele Android 2.2. oferă usurinţa utilizării celor mai noi versiuni ale aplicaţiilor preferate.

Disponibilitatea widget-urilor şi capacităţile multitasking oferă informaţii în timp real, direct pe ecranul smart-phone-ului; astfel, utilizatorii pot verifica prognoza meteo sau îşi pot verifica e-mailul, cu aceeaşi uşurinţă. De asemenea, aceştia au acces rapid la reţelele sociale, putând astfel rămâne tot timpul în legătură cu prietenii.

LG Optimus One este disponibil la preţuri excelente la Vodafone, unde utilizatorii beneficiază de cea mai bună acoperire şi cel mai rapid internet mobil pentru smartphone-ul LG Optimus One.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Nlutzu
    Publicat la data de 6.6.2011, ora 13:02

    Salut ! De unde se poate achizitiona o husa siliconica pentru LG Optimus One ?
    P.S…locuiesc in Constanta.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive