Gadgeteer Awards

Blackberry Torch la ofertă

| 25.11.2010
Back to Yahoo!

9800 image 2 90x90 Blackberry Torch la ofertăBlackBerry Torch 9800, primul model BlackBerry cu sistem de operare 6.0, aduce impreuna ecranul senzitiv si tastatura fizica QWERTY, oferind o experienta imbunatatita de navigare pe web si de vizualizare a documentelor.BlackBerry Torch 9800 a fost lansat oficial azi in oferta Vodafone. In plus, Vodafone anunta oferte speciale pentru toate modelele BlackBerry din portofoliu.

BlackBerry Torch va fi disponibil incepand din 29 noiembrie in magazinele Vodafone Romania si ale partenerilor sai, precum si prin magazinul online. Promotional, clientii Vodafone pot achizitiona noul BlackBerry la preturi speciale, incepand de la 299 Euro (TVA inclus), impreuna cu un pachet BlackBerry plus un abonament de voce Vodafone, pentru contractele incheiate pe 2 ani.

Incepand din 29 noiembrie, clientii Vodafone Romania pot achizitiona orice model din oferta Vodafone la preturi extrem de avantajoase, impreuna cu un pachet BlackBerry plus un abonament de voce Vodafone: BlackBerry Bold 9700 incepand de la 149 EUR, BlackBerry Curve 9300 de la 59 EUR si BlackBerry 8520, incepand de la 19 EUR. Toate preturile includ TVA.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive