Gadgeteer Awards

Smartphone – în prim-plan de Sărbători

| 24.11.2010
Back to Yahoo!

smartphone nav 90x90 Smartphone   în prim plan de SărbătoriTerminalele inteligente sunt de două ori în atenția publicului cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, nu doar pe post de cadou preferat de multă lume, dar de asemenea ca factor de localizare a celor mai bune oferte prin sistemele de căutare online și navigație pe care le pune la dispoziție, spune compania de analiză IDC.

Terminalele smartphone sunt acum în situația de a influența decizia de cumpărare, iar magazinele care au un site optimizat și prezență bună pe serviciile de căutare/localizare vor fi avantajate, spun specialiștii. IDC spune că 28% din achizițiile de Sărbători, anul acesta, vor fi influențate de smartphone.

IDC recunoaște de asemenea importanța social networking în luarea deciziei de achiziție, iar site-urile care vor îmbina cele două funcții – mobilitate și funcții sociale – vor avea de câștigat.

Via ecommerce-Guide.com

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive